tirsdag 6. mars 2007

Helg

På lørdag var vi først på tur med familien Vibe Fersum på Aboretet. Det var veldig koselig. Leanora var blitt kjempestor og fikk prøve å sitte i meis for første gang, og det likte hun godt.







Vi hadde en liten kakaopause ved blomsterhuset








Der var det kommet opp noen nydelige snøklokker





Så dro vi en tur på Hjellestad og så på det nye huset til broren til Espen.De har ikke kommet helt i orden enda, men det er blitt utrolig flott.





Baard og Melissa har veldig mange fine ting, men etter etpar flyttinger har det visst blitt litt for mange ting, så nå må de velge hva som kan komme frem. Og en intedrert kaffemaskin er veldig bra å ha! Verdens beste kaffe latte!

Ser ut som om de fire venge guttene liker seg i allefall!!












På søndag var Jakob og jeg og så Elias på kino. Det var stor stas. Jakob hadde aldri vært på kino før og Elias er den store helten så han var kjempefornøyd!

4 kommentarer:

Cathrines blogg sa...

Vi har akkurat kjøpt Elias pc-spill...det er kjmpegøy:-) Fine bilder, ser ut til at dere har hatt en fin dag.

Verkstedet sa...

hei. hvilket hus......og utsikt!!! og lille paalen har fått jakob sin genser...husker han i den...
ha en fin dag, er du på skolen om dagene? jeg vil gjerne fremkalle noen bilder snart, kanskje vi kan se litt på de når vi treffes, pluss veilede oss litt på speilreflekskamera? det er noe helt annet, sant?!!! karoline

elin1976 sa...

Så koselig det hørtes ut. Vi pleier og å gå turer på søndagene. Spesielt godt liker jeg med på sola stranden. Det er spektakulært om våren. Venge guttene var utrolig søte. Ha en fin dag:O)

Cathrines blogg sa...

Du har blitt "tagget", se bloggen min for regler.....klem