tirsdag 8. mai 2007

Jakoben min 3 år!!!


I går fylte Jakobgutten min 3 år.
Han har hatt nedtelling i ukesvis så heldig vis var dagen hans kommet. Han har sagt lenge at når han blir tre år skal han slutte med smokk og flaske og bleie og tiss (han synes det var rart at nabojenten ikke hadde lik tiss som ham, så han tenkte at siden hun var fylt tre så hadde hun sikkert sluttet med tiss....) Han sluttet veldig fint med smokken, den gav han bare fra seg og sa han hadde sluttet, litt verre med de andre tingene.
Vi feiret med både barnebesøk og voksenbesøk på søndag
Alle sammen satt som noen lys og spiste kake og hotdog. Så forsvant de på rommet til Jakob og lekte så fint.

Men vi måtte ha litt fisking så de kunne få snopeposene sine.

Da barnebesøket var slutt kom besteforeldre og oldeforeldre og tanter og onkler. Det var stor stas og sukkernivået var på topp. Både Paal og Jakob var i toppform og underholdt hele gjengen

Morfar og farfar finner alltid tonen.


Paal fikk god hjelp av olderfar til å prøve den nye tråbilen til Jakob






" eg e sååå gammel"








8 kommentarer:

Kine sa...

Så utrolig koslige og stemningsfulle bilder!
Lille Jakob har blitt et lite mannfolk;-)

åsemor sa...

Gratulerer med vell overstått bursdag ! En flink jubilant som ga fra seg smokken, resten kommer etterhvert.Også løsningen på "mysteriet" jentetiss og guttetiss :)
Ha ei fortsatt fin uke !

elin1976 sa...

Så koselig å se bilder fra barne selskap. Ser ut som han storkoser seg. Her skal det fåregå i litt mer slike "meeeeer popcorn, mamma" former i helgen. Åbli tre år var KJEMPESTORT for prinsessa vårs. Når hun gikk rundt å fortalte at un gledet seg SÅÅÅÅÅÅÅÅ mye til å bli 3 år, trodde alle at det var for gavene.... nei fordi, da kan jeg gå i ballene på IKEA. WOW. Ballene på IKEA har 3 års grense. Nå er det en viss mobilteleforn hun ser frem til. Tidene forandrer seg. Ha en fin kveld:O)

[morgrethe] sa...

Så koselig å lese innlegget ditt, sitter og smiler. Full fart i stua forstår jeg. *mimre mimre* Det er på en annen måte nå. Ikke alltid like sjarmerende med full fart hos 7, 9 og 11-åringer He he.

Cathrines blogg sa...

Gratulerer til en av de vakre treåringer i verden. Ser ut til at dere har kost dere masse :o)
klem

Anonym sa...

Gratulerer med STOR gutt på hele 3 år!!! Så moro :) Ser ut som et riktig koselig og til tider høylytt selskap ja :) Det er moro det å komme i bursdag til de små, i vår familie er de begynt å bli store nå, men det er hyggelig for det da :)

Anonym sa...

Hei igjen, jeg satt å kikket på 17. mai bildene dine og skulle kommentere, men det var ikke mulig. Ser jeg galt eller er "kommentarboks" borte??? Ville uansett bare si at det var mange fine bilder og det så deilig ut med den frokosten, jordbær og nam nam :) kake... åh...
koselig 17. mai dere har hatt ja :)

Cathrines blogg sa...

Heia Kaja. Henger meg på koselig......det gr ikke å kommentere på 17.mai innlegget! Men det ser i alle fall ut til at dere har hatt en strålende feiring! Klem
:o)